Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam chciałbym się zapytać ile blogów z takimi samymi postami mogę mieć na blogspot i czy nie dostane bana jakbym przykładowo zrobił z 50 w jednym dniu
ip mam zmienne lecz konto na blogspot jedno chodzi mi poprostu o duplikowanie stron czytałem że to podchodzi pod black hat i właśnie nie mam pojęcia jakie jest ryzyko bo robiąc np 100 takich samych stron tylko z innym template to napewno jest ryzyko tylko aby bana nie dostać i chciałbym się dowiedzieć od kogoś doświadczonego lub kogoś kto tak robi jak to jest
Lepiej skup się na jednym blogu i nim się zajmij a nie rób śmietnika.... ja swego czasu jak dotąd nie widziałem blogów takich samych z takimi samymi teściami bo raczej wygląda jeszcze bardziej na fake