Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Konta FC » Silver

Autor Wiadomość
Konta FC
Sprawdź:
Witam
Mam pytanie , czy da sie zrobic cos z tym kontem bronze . Jakby nie patrzec jest bezuzyteczne , posiadam FC miesiac a zyski sa takie ze lepiej nie gadac . A wiec moglbym prosic o zwiekszenie stawek lub zmienienie mojego bronze konta w silver chociaz na tydzien/miesiac/na zawsze . Jerk2
Glosy: As7 (+1)
RE: Konta FC
hahaha... Do czego to dochodzi Big Grin

Moze Fc się zlituje i da ci wyższe stawki.

ps. Ja w przyszłym miesiącu tez zakładam temat o Ultimate ++ Jerk bo zarobki mi znacznie spadną xD
No trochę śmiesznie zabrzmiała ta prośba Lol aczkolwiek fajnie by było Konta Ultimate dla wszystkich na miesiąc Jerk2
(25-06-2013 15:09)marpaw9697 napisał(a):  Witam
Mam pytanie , czy da sie zrobic cos z tym kontem bronze . Jakby nie patrzec jest bezuzyteczne , posiadam FC miesiac a zyski sa takie ze lepiej nie gadac . A wiec moglbym prosic o zwiekszenie stawek lub zmienienie mojego bronze konta w silver chociaz na tydzien/miesiac/na zawsze . Jerk2

Poproszę login Lol
Glosy: amcin (+1)
Każdy mentor zaoferuje Ci wyższe konto + super porady...
ehh a ja "twardo" doszedłem "już" do gold, czemu poprostu nie napisałem posta że za mało zarabiałem facepalm
Taka "sprawiedliwość".
(25-06-2013 21:22)Danny napisał(a):  ehh a ja "twardo" doszedłem "już" do gold, czemu poprostu nie napisałem posta że za mało zarabiałem facepalm

Jak w miesiącu nie może zdobyć Silver, to co mu da Ultimate, przy jego zarobkach? 5$?
Glosy: makingmoney (+1)
(25-06-2013 21:22)Danny napisał(a):  ehh a ja "twardo" doszedłem "już" do gold, czemu poprostu nie napisałem posta że za mało zarabiałem facepalm

Bo trzeba czasami pomysleć wolalem zapytac przeciez nic bym na tym nie stracil 2
maaniek96 moj login
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: