Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Co robić za granicą?

Autor Wiadomość
Co robić za granicą?
Sprawdź:
Witam. Jestem aktualnie na miesiąc w Szwecji i zastanawiam się jak to wykorzystać. Na których serwisach można byłoby się dorobić kieszonkowego? Sprawdzałem matomy, mało ofert ale stawki dużo większe. Problem w tym, że nie mam starterów. Macie jakieś pomysły?
RE: Co robić za granicą?
Poczytaj forum to najlepszy pomysł . Pomysłów setki ... Smile

potrzebujesz gotówki ? ja zarabiam >>tutaj<<
Możesz komuś pofraudować na PPA w zamian za 50% z oferty Big Grin
kiedyś był taki fajny niby bux, coś jak Evondo w Danii, i też mi tam zablokowali konto bo nie byłem mieszkańcem Szwecji, zaraz poszukam. Wink

Catering - Konferencje - Bankiety, Wesela - Catering.pl - Warszawa l Kraków l Poznań
Ja będę w Norwegii i też mam ten problem. Rok temu troszkę się dorobiłem na PPA
(23-06-2013 09:15)Archiebald napisał(a):  Poczytaj forum to najlepszy pomysł . Pomysłów setki ... Smile

Forum czytam już od jakiegoś czasu. Mniej więcej znam sposoby zarabiania, ale chodzi mi o taki w którym mógłbym wykorzystać moje aktualne miejsce zamieszkania.

Mam ze sobą jedynie kilka starterów t-mobile.
Startery z Polski i różnych krajów, prócz skandynawskich nie działają na terenie Szwecji, ani Norwegii.
Glosy: kamil0071 (+1)
Kupuj startery i frauduj Smile
Albo siedź i klikaj w buxy xd
A tak na serio to tak jak skipi pisał , pobieraj za 50% stawki z PPA
Możesz spróbować różnych metod, ale faktycznie najbardziej opłacalną będzie chyba wykonywanie ofert pod PPA, biorąc pod uwagę Twoje aktualne miejsce zamieszkania. Smile
Odpowiedz