Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Jestem aktualnie na miesiąc w Szwecji i zastanawiam się jak to wykorzystać. Na których serwisach można byłoby się dorobić kieszonkowego? Sprawdzałem matomy, mało ofert ale stawki dużo większe. Problem w tym, że nie mam starterów. Macie jakieś pomysły?
(23-06-2013 09:15)Archiebald napisał(a): Poczytaj forum to najlepszy pomysł . Pomysłów setki ...
Forum czytam już od jakiegoś czasu. Mniej więcej znam sposoby zarabiania, ale chodzi mi o taki w którym mógłbym wykorzystać moje aktualne miejsce zamieszkania.
Możesz spróbować różnych metod, ale faktycznie najbardziej opłacalną będzie chyba wykonywanie ofert pod PPA, biorąc pod uwagę Twoje aktualne miejsce zamieszkania.