Sprawdź:
Witam. Chciałbym was poprosić o pomoc, bo po prostu ręce mi już opadają. Spędziłem sporo czasu przy PPA kończąc z saldem 0$...
Od około 3 tygodni robiłem filmy szukałem nisz...
Kilka dni temu zrobiłem bloga na wp co zajęło mi prawie cały dzień (konfiguracja, oglądałem poradniki co do seo promocji itp.)
Zrobiłem 2 fake hacki w VB co też pochłonęło trochę czasu a ja dalej nie zarobiłem ani centa. Trochę będę się wam tutaj żalił

. Co prawda mam mentora (ciamciaj) ale on ma bardzo mało czasu, więc kilka odpowiedzi na dzień to mało jak dla osoby, która dopiero zaczyna. Mój głowny problem to pozycjonowanie filmików na youtube. Maxymalnie jestem na 2-3 stronie, gdy nisza jest popularniejsza lecę daaaalej...
Nie kupiłem jeszcze hostingu, bo mam okres testowy, kupiłem tylko domenę i powoli zaczynam tego żałować bo nawet to mi się pewnie nie zwróci. Jak dobrze wypozycjonować filmik na youtube? Jakie dawać tagi? Tagów ma być jak najwięcej czy im więcej tym gorzej? Proszę o pomoc... Moim celem jest chociaż JEDNO pobranie do końca czerwca bo w tej chwili moja motywacja ciągle spada. Eh..
PS. Czy hacki itp. to dobra nisza patrząc na konkurencje?