Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziś spotkałem nagły spadek statystyk na moim blogu. Czy u was też coś takiego nastąpiło ? Czy to ze względu (wg plotek) na nowy algorytm google ? Czy może przesadzilem z pingowaniem i dostałem filtra ?
no właśnie koło tych 2k, ale teraz zauwazyłem, że gdy wpisuje w guglu fraze na którą miałem najwięcej wejść a ktora była chyba TOP 1 czy 2 teraz jest gdzieś totalnie zakopana ;_;
(20-06-2013 14:55)flown napisał(a): ale teraz zauwazyłem, że gdy wpisuje w guglu fraze na którą miałem najwięcej wejść a ktora była chyba TOP 1 czy 2 teraz jest gdzieś totalnie zakopana ;_;
Mam identycznie, dodatkowo nie mam żadnego filtra ani bana.
(21-06-2013 12:00)Siniak19 napisał(a): Może się nie zrozumieliście i zamiast 2k (2000) to miał na myśli 200 2
serio zdarzalo sie 2 kola UU, ale pobran i tak niewiele. Ostatnio miniony skarżą mi się na oferty mówią, że trafiają się w "dzikich" jezykach ... Moze to przez to tak malo pobrań chociaż raczej w to nie wierzę
Ja mam inny problem, według statpress mam codziennie unikalne wejścia raz mniej raz więcej, za to w google analytics od 5 dni mam 0. Błąd czy faktycznie nikt nie wchodzi na stronę? Może ktoś ma lub miał podobnie