Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
World of Tanks

Autor Wiadomość
World of Tanks
Sprawdź:
Są tu może jacyś czołgiści ?Smile Wczoraj grę zaktualizowano do 8.6
RE: World of Tanks
Z 1/1,5 roku temu grałem doszło coś ciekawego?
Gram od maja teraz wprowadzili patch 8.6 i nową mapę, a także pozmieniali wartości artylerii i wprowadzili też kilka nowych modeli...
a coś z optymalizacją poprawili?
Bo mam troszkę przestarzałego kompa i z Wot Tweakerem, zmiękczeniami itp. max 20 FPS, czasem spada nawet do 6.
I mapy ładują się jak już bitwa trwa ;]

Ale Tigera mam Smile

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Jam jest czołg, takie tam konto od 2011 czerwca 23 bodajże ( 2 lata ! :huhSmile Tiger 2, IS, duzo odblokowanych 6/7, syfy pod kampanie seniorskie
ja gram jakis czas i lece do czolgu "RUDY" 102 xD jeszcze jeden czolg odblokowac i jestem
Ja dawno nie grałem , ale pamiętam , że miałem któregoś z IS chyba IS-3
Nie mam czasu grać za bardzo, a to czasochłonna gra. Ta gra od zawsze źle jest napisana i dlatego źle chodzi. Dużo ludzi ucieka do War Thunder, dla mnie zbyt dynamiczna walka tymi samolotami.
Ja gram. Jak ktoś chce pograć w plutonie to może mnie zaprosić. Tiery III-VI Nick: Captaii
Poszło zapro. Cool

sfojsky, dumny członek http://zarabiam.com od May 2013.
Odpowiedz