Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Poszukuję serwisu wypłacalnego, który będzie podobny do serwisu portMMO.com. Chodzi mi aby weryfikacja tożsamości poprzez dowód osobisty nie była potrzebna.
Z tym to lepiej uważać może są wypłacalni ale swego czasu żeby zarejestrować konto miałem masę problemów gdyż ich bot/admin odrzucał moje podanie dopiero kontaktując się z nimi bezpośrednio dostałem rozwiązanie problemu. Obecnie próbowałem się z nimi skontaktować w celu wysłania mi na maila rachunku i nie doczekałem się odpowiedzi nie dawno jeden z użytkowników tego forum wysłał dał mi wgląd w dokument przedstawiający szablon ich rachunku. Czekam obecnie na wypłatę (mają 2-3tyg czasu od wysłania rachunku na przelew).
Wydaje mi się że najlepsze jest portmmo bynajmniej youtuberzy z niego korzystają