Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu :Jak zarabiać dobrą kasę - metoda zarabiania 2.Opis przedmiotu : Poradnik ukazuję metodę zarabiania oraz jak na niej zarabiać. Najtrudniejszy jest początek, potem idzie już z górki. Przyda się domena i hosting (może być za 3zł na proserwer).
Dowód (drugi dzień):
Sprzedaję tylko 10 sztuk.
Rezerwacje:
1.Zemix (poradnik wysłany)
2.michalek2244 (poradnik wysłany)
3.mikiniki
4.PETERILLUSION (poradnik wysłany)
5.Therin (poradnik wysłany)
6.Tidimel (poradnik wysłany)
7.matimus (poradnik wysłany)
8.Paradoks
9.
10. 3.Zdjęcia : --- 4.Kontakt : PW 5.Cena : 30 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal
Recenzja:
(19-06-2013 12:19)yazir napisał(a): Ok, a więc dostałem ten poradnik. I w sumie nie jest zły, nie przykładałem się mocno do promocji, poświęciłem na testy ok 3 godziny w ciągu 2 dni. Zarobiłem ok ~20$ więc nie jest źle. Nie jest to fejk. Co prawda opisana metoda jest dość nużąca ponieważ trzeba nonstop promować ją żeby mieć pobrania. Cena jest w sam raz, na 100% lepsza niż to co sprzedają niektórzy "agenci".
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2013 16:39 przez xerq.)