Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poblem » ;/

Autor Wiadomość
Poblem
Sprawdź:
Postanowiłem napisać temat bo ma problem, a więc polega on na tym że mój blog jest w miarę dobrze wypozycjonowany osiąga około 600 odwiedzin dziennie, z czego wg statystyk konwersji wg mirrorów jest ich łącznie około 300 a pobrania rzadko wpadają nie wiem w czym jest problem, jak pobranie już wpadnie to również z bardzo małą stawką za pobranie z US np 0.40$.

Używam 3 mirrorów

Megadown
Filecom
upshare

Nie wiem w czym może być problem, proszę o pomoc.
RE: Poblem
Może po prostu ludziom nie opłaca się pobierać Tongue
Mam podobnie - jednego dnia pobierają i mam 15 $ a przez 3 następne dni mam po 1$, nie wiem od czego to zależy ale jestem mocno zdziwiony.
Jak sprawdzacie ile macie wejść dziennie na blog? Lol
Google Analitycs -> http://www.google.com/analytics/ najlepsze statystyki Smile

xD
dX
Moze mało realne zdjecia hackow i ludzie sie rozmyslaja przy ankiecie?
Musisz miec cos, czego ludzie beda chcieli miec za wszelka cene! To i konwersja bedzie wieksza.
Ewentualnie pokombinuj coś z ofertami . Tylko nie przesadź wyłącz sobie te najtańsze może to podniesie Ci zarobkiLol
(22-05-2013 13:19)Pablo1979 napisał(a):  Ewentualnie pokombinuj coś z ofertami . Tylko nie przesadź wyłącz sobie te najtańsze może to podniesie Ci zarobkiLol

W jaki sposób tego dokonaćSmile?
System ofert Wink
Gość skarży się, że ma mało pobrań a Ty mu jeszcze radzisz wykasować tanie oferty. Będzie miał wtedy 0.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: