Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Enhanceviews :)

Autor Wiadomość
Enhanceviews :)
Sprawdź:
Witam! Aktualnie posiadam konto Enhanceviews na którym jest już ponad 200k punktów. To konto było wykorzystywane w celach testów do jak najszybszego zdobycia punktów. Aktualnie posiadam mnóstwo wolnego czasu. Podejmę się nabijania punktów na czyimś koncie Enhanceviews, może to być Twoje własne, a może to być nowe dopiero stworzone, nie ma różnicy. Jeśli chodzi o cenę to wbijam 10k punktów za 1,50zł Smile
Oferuję również sprzedaż kont i mógłbym się tym zająć jeśli byłyby chętne osoby które te konta później kupią w cenie 100k pkt za 10zł. Zapraszam na pw Smile
RE: Enhanceviews :)
Na co kasa? lub inaczej: Jakie procesy płatnicze przyjmujesz?
yyy pieniadze potrzebne troszke dlugow mam ;d a procesory mysle ze konto bankowe, mam w mBanku. ew doladowanie plus ale tylko 30zl wchodzi w gre bo mixplus
a PP? może być ;d?
tez mogloby byc Wink mam konto a przelac do Polski mozna sobie lajtowo Tongue
A inny program dałoby radę załatwić wyświetlenia. Chodzi mi mianowicie o Share YouTube Videos. Czekam na odpowiedź.
szaman zbieram caly czas na syv, mam 8,5k pkt ale zarezerwowane dla pewnego pana juz kupione Smile conajwyzej dodatkowo moge sprzedac 1000pkt za 6zl na paypal, bo w takiej cenie idzie u mnie.
A jakbym zamówił 10000 pkt to może 45 zł za całość. Dałoby radę zrobić i na kiedy??
syv u mnie raczej odpada wiesz, wszystko rezerwuje pewna osoba ktora placi 70zl za 10k, zreszta wole enhance tutaj wyswietlenia niby 300 na dzien mozna zrobic ale sa to prawdziwe wejscia ktore licza czas w analityce i sa to normalne wyswietlenia Wink
Enhance wogóle nie nabija i tylko nadaje się do komentarzy.