Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przedstawiam wam FarEastFunds, działający już całkiem długo jak na ten rodzaj programów hyip.
Plany przedstawiają się następująco:
Jak widać przy mniejszych inwestycjach profity są niewielkie, ale dzięki temu program wydaje się być stabilny - chodzi od 38. dni i ciągle płaci. Obsługuje LibertyReserve, SolidTrustPay, EgoPay i Perfect Money. Referall commision w wysokości 3%. Dzisiaj rano wpłaciłem $15 na dwa dni, więc jutro powinienem dostać 55%, wpłatę wkleję zaraz po otrzymaniu kasy.
(19-05-2013 19:36)SweetSensi napisał(a): Program godny zaufania ? Bo po upadku time earn i reality funds, jakoś nie mam zaufania.
W obu brałem udział (na szczęście udało mi się wyjść na zero), dlatego tym razem postanowiłem zainwestować w coś bardziej stabilnego. Procenty tu są niewielkie, wypłaty realizowane szybko, program stoi od półtora miesiąca, support jest prawie zawsze online, w total deposited jest 5,7 miliona dolarów. Doświadczenie mam niewielkie, ale program wygląda bardzo przyzwoicie.