Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Oferuję Państwu profesjonalne pozycjonowanie Waszych serwisów.
Zajmuję się tym już prawie 4lata i doświadczenie mam ( nie małe ), kilkadziesiąt stron już w TOP 3 a w TOP 10 nawet nie liczone...
Rozumiem. Tylko że tu nie ma za bardzo " średnich stawek " Każda strona jest inna i każdej trzeba poświęcić inną ilość czasu...
Muszę znać frazy i adres wtedy mogę powiedzieć więcej
Pozdrawiam
Wyceń frazę "gta 5" dla strony http://www.gtapoland.com.pl/ na top5 dla polskiej wyszukiwarki.
w jakim czasie się tam znajdzie? Co jeśli w wyznaczonym czasie fraza się tam nie znajdzie? Udzielasz jakiejś gwarancji? Pozycjonujesz wyłącznie polskie strony czy posiadasz również zaplecze dla anglojęzycznych?
(14-05-2013 17:49)Admin napisał(a): Wyceń frazę "gta 5" dla strony http://www.gtapoland.com.pl/ na top5 dla polskiej wyszukiwarki.
w jakim czasie się tam znajdzie? Co jeśli w wyznaczonym czasie fraza się tam nie znajdzie? Udzielasz jakiejś gwarancji? Pozycjonujesz wyłącznie polskie strony czy posiadasz również zaplecze dla anglojęzycznych?
Witam.
Nie ukrywam że fraza bardzo bardzo konkurencyjna... Jeżeli domena nie była wcześniej pozycjonowana to przy tej konkurencji czas realizacji to około 2 miesięcy.... Cena 500PLN ( dla tej frazy oczywiście )
Może się wydawać dużo, ale chyba nie mam do czynienia z " laikiem "
Akurat słaby strzał gdyż masz do czynienia z pozycjonerem i widzę, że wycenę fraz bierzesz z kosmosu, a temat seo jak i rozmowa z potencjalnym klientem jest Ci zupełnie obca. Jeśli zajmujesz się tym od lat pochwal się swoim portfolio. Bez urazy, ale przy twojej analizie i wycenie wydajesz się być zwykłym pseudo-pozycjoner korzystającym z bezpłatnych katalogów oraz narzędzi typu Scrapebox czy Xrumer. Oczywiście mogę się mylić, wtedy pewnie rozwiejesz moje (i myślę, że nie tylko moje) wątpliwości.