Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, mam do zaoferowania numer gadu-gadu, prosty, 4-cyfrowy, numer naprawde unikalny i banalnie prosty, cena 500zł do negocjacji jednak uważam, że warto, ze względów bezpieczeństwa więcej mailowo [email protected]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2013 13:54 przez yerodin.)
Wszystko na priv lub e-mail, przed chwilą z oszustem walczyłem dlatego na żadne układy nie idę! ja dyktuję warunki bo jednak polski naród cwany jest, ze swojej strony gwarantuję rzetelność :-) pozdrawiam
(28-04-2013 13:08)bolo9797 napisał(a): Tak na 100% ktos tobie pierwszy kase wysle....
to trzeba znaleźć kompromis, ale bez przesady, żadnego dostępu do konta bez niczego.
Tym bardziej , że rozumiem jak łatwo jest oszukać bo się o tym przekonałem mogę stworzyć aukcje na allegro dla bojaźliwych w ramach bezpieczeństwa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2013 15:57 przez yerodin.)