Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam ! Chciałbym wam przestawić sposób zarabiania poprzez klikanie ' Lubie to ', granie w gry i wypełnianiu zadań! Wypłata minimalna już w 15 minut!!! Całość przebywa szybko i zawsze nalicza. Nagrody to: Doładowania, Słuchawki, Xbox 360 Slim. Pendrive 8GB, Netbook i Przelewy bankowe ! Logowanie przez Facebooka !Naprawde szybkie nabijanie punktów + Duże punkty z poleconych ! POLECAM !!! A o to link do tej strony: * http://lubietoto.pl/p,48358.html * SERWIS JEST WYPŁACALNY, NIE SCAM ! Istnieje dużo dowodów! Pozdrawiam ! I miłego zarobku ! ; )
RE: Zarabianie i nagrody za Like'i i Granie w gry !!!
(24-04-2013 13:31)przemoprzemek4 napisał(a): I tak ten portal to SCAM
hahaha scam?? To zobacz sobie w galerii ile osób umieściło już wygrane z lubietoto.pl(między innymi doładowania do telefonów). Ja również byłem zarejestrowany w tym serwisie i też uzbierałem na doładowanie, więc nie mów, że SCAM!!!