Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, szukam serwisu na którym będą mi płacić minimum 10$/30zł za 1000 pobrań (waga plików 600-900mb), przyzwoity transfer dla użytkowników bez premium, wypłaty koniecznie na PayPal. Upload będę rozsyłał po Polsce, zarejestruję się z refa. Szukałem dosyć długo i nie mogę nic odpowiedniego dla siebie znaleźć, mało kto wypłaca na PP.
(24-04-2013 18:54)koza09 napisał(a): A może ktoś potwierdzić czy na hellupload wypłacają kasę? Bo słyszałem wiele opinii na temat tego serwisu.
Nowy wlasciciel serwisu wyplacil jeden raz i teraz wisi z wyplatami.
Nie polecam.
Więc tak Catshare, by prawie pasowało, za 1000 pobrań 451-1000 MB płacą 38 zł, 1001-1700 MB 55 zł, a 1701-2048 MB 70 zł. Serwis jest polski, wypłacalny, bardzo dobrze zlicza, ma darmowe remote upload. Niestety nie płacą na PayPal, ale można wypłacić przez przelew na konto w polskich banku.
egofiles - brak wyplat na paypal
catshare - brak wyplat na paypal
uploaded - brak wyplat na paypal
turbobit - tylko stare konta maja opcje wyplaty na paypal