Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Znalazłem Coś Na Czym Można Zarabiać

Autor Wiadomość
Znalazłem Coś Na Czym Można Zarabiać
Sprawdź:
Firma płaci za każdą osobę w sumie 20zł. Do tego nikt na niczym nie traci. Piszcie ma priv. Jak będzie zainteresowanie to opiszę na forum co i jak
RE: Znalazłem Coś Na Czym Można Zarabiać
No napisz coś o tym. Jestem bardzo ciekaw...
Również.
A co Ty taki tajemniczy.. Chcesz napisać temat to opisz wszystko tutaj a jak nie to zachowaj to dla siebie.
PS. Aha już wiem.. sygnatura mówi wszystko

A po Twoim wpisie już miałem nadzieje że to sprzedaż nerek Sad
Sorry temat jest nieaktualny. Źle zrozumiałem. To chodziło o system partnerski bankier. Aby zarobić te 20 zł należy tam się zarejestrować. Ale z tego co widzę to można tam nieźle zarobić i to legalnie.
Ja się zapisałem i zobaczymy co będzie. Nie ma żadnych opłat i w każdej chwili można się wypisać bez ponoszenia jakichkolwiek konsekwencji.

Jak ktoś się skusi na zapisanie się do tego systemu chociaż by po to aby zobaczyć jak to działa a widać to dopiero w panelu po rejestracji to zapraszam z mojego linka. Dla Was i tak to nie będzie miało znaczenia.

link: SystemPartnerski - Bankier.pl

Pozdrawiam
za mało postów do reflinka + brak czystego linku + opisania systemu = kosz , i warn za nabijanie postów
Odp: RE: Znalazłem Coś Na Czym Można Zarabiać
(14-04-2013 16:31)matig20 napisał(a):  i warn za nabijanie postów
nie wiedzialem ze jestes w ekipie Lol

tapniete z galaxy mini
nie jestem ale napisalem co wg . regulaminu powinno byc Wink
Czekaj, czekaj... mówisz, że za samą rejestrację dostajemy 20 zł i można je wypłacić??

Lukaskov96, dumny członek http://zarabiam.com od 2012 roku.
[Obrazek: 4432a46b4d.png]
Odp: RE: Znalazłem Coś Na Czym Można Zarabiać
(14-04-2013 16:38)Lukaskov96 napisał(a):  Czekaj, czekaj... mówisz, że za samą rejestrację dostajemy 20 zł i można je wypłacić??

moze i tak , ale pewnie minimum 100 zl Wink

tapniete z galaxy mini
Wątek zamknięty