Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak miałem Corse, to pamiętam że też takie coś miałem, ale chyba w mniejszych ilościach. W moim przypadku, jako że auto miało inne problemy za bardzo się tym nie przejmowałem i poza wytarciem to nic z tym nie robiłem. Ale może nie koniecznie bierz przykład z moich działań ;-)
Ja mam to samo w Astrze , na początku niby był to termostat .
No i nie powiem dużo pomogło ale teraz z samochodem niby wszystko ok , a taka galaretka też mi się pojawia .
(14-04-2013 13:44)michal5151 napisał(a): Jak miałem Corse, to pamiętam że też takie coś miałem, ale chyba w mniejszych ilościach. W moim przypadku, jako że auto miało inne problemy za bardzo się tym nie przejmowałem i poza wytarciem to nic z tym nie robiłem. Ale może nie koniecznie bierz przykład z moich działań ;-)