Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Iphone5 czy Galaxy S 3
Iphone5
Galaxy S 3
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
Iphone5 czy Galaxy S 3 » Każdą uzasadnioną odpowiedź nagradzam reputem

Autor Wiadomość
Iphone5 czy Galaxy S 3
Sprawdź:
Witam,
Mam ochotę kupić sobie w przyszłości któryś z tych telefonów za kasę zarobioną w internecie. Pytanie tylko który? Lol

Będzie mi służył głównie do internetu, dzwonienia i SMS, ale także jakieś mapy i tłumacz i inne aplikacjie Smile

Edit:
Każdą uzasadnioną odpowiedź nagradzam reputem Lol
RE: Iphone5 czy Galaxy S 3
jak dla szpanu to Iphone, a jak chcesz dobry sprzęt to galaxy Cool
Glosy: Gittech (+1)
Jak chcesz dobry sprzęt to tymbardziej iPhone Smile Mówi Ci to były posiadacz zarówno S2, oraz S3 a obecnie zadowolony posiadacz i5 impreza Jak chcesz to mogę Ci zalinkować linka do mojej recenzji S3 vs i5 na moim forum, bo wszystkich zalet znowu nie chce mi się wypisywać a i miejsca w poście by nie starczyło. Ale powiem z pełną odpowiedzialnością - iPhone.
Odp: Iphone5 czy Galaxy S 3
Pochłonie nie jestem zwolennikiem Iphona, ale mogę się nieco wypowiedzieć o samsungu.
Jeżeli chodzi o glx S3... Jako telefon jest bardzo fajny, szybki, ma wsparcie i nie zapowiada się żeby coś się zmIeniło, ale... Jakoś wykonania pozostawia wiele do życzenia. Jest to tandetny plastik, cienki, podatny na porysowania.

Jako alternatywę mogę polecieć Nexusa 4 od LG. Zawsze najnowsze aktualizacje, czysty i szybki soft, żadnych nakładek od producentów. Co prawda SAMSUNG ma to czego nie oferuje LG i na odwrót.

Choć jak przypuszczam dobrze Ci się powodzi w PPA to ja bym Ci proponował dozbierać trochę i kupić Sony Xperia Z. Zakup planujesz w przyszłości więc możliwe, że cena spadnie.
Ostatnio sobie myślałem o kolejnym telefonie i jak na razie faworytem jest Sony. W PPA dopiero raczkuje, więc jeszcze trochę minie niż na niego nazbieram Smile

Wysłane z mojego GT-I9001
(30-03-2013 20:13)dawidpg napisał(a):  Jak chcesz dobry sprzęt to tymbardziej iPhone Smile Mówi Ci to były posiadacz zarówno S2, oraz S3 a obecnie zadowolony posiadacz i5 impreza Jak chcesz to mogę Ci zalinkować linka do mojej recenzji S3 vs i5 na moim forum, bo wszystkich zalet znowu nie chce mi się wypisywać a i miejsca w poście by nie starczyło. Ale powiem z pełną odpowiedzialnością - iPhone.

Z przyjemnością przeczytam twoją recenzję Smile Rzucaj link
A może lepiej poczekaj na S4, o Xperi Z przeczytałem kilka recenzji i nie wypadają one tak różowo, chociaż jeśli chodzi o wygląd to Sony pozostawia S3 daleko w tyle.

jimback, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
W czerwcu ma być podobno Iphone 5S.
Galaxy s4 to już lekka przesada. iphone 5/5s lecenie tylko na kasę.
S4 jest telefonem na lata - mój mini2 ma spore wsparcie (4.1.2) a co dopiero flagowy model... Razem z 8 rdzeniami wszystko odpalisz Wink
nokia 2600 Jerk
tak na serio , to lepiej weź iphone 5
Odpowiedz