Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wydaję mi się, że wybór zegarka zależy głównie od stylu ubioru. Jeśli chodzisz głównie w garniaku lub koszuli to zdecydowanie nr1. Jeśli jednak wolisz bluzę i jeansy to zdecydowanie nr3 lub 5.
Pierwszy jest taki bardziej sportowy, więc jeśli pasuje do twoje codziennego stylu chodzenia to oczywiście jak najbardziej polecam.
Numer dwa jest dla Pana po 50. Stylowy, z odpowiednimi kolorami oraz fasonem. Młody nie powinienen takich nosić.
Numer 3 jest bardzo ciekawy - ale akurat jego musiałbym najpierw przymierzyć,żeby kupić bo ma dośc nietypowy rozkład.
Numer 4 dla mnie jest najlepszy. Posiada skórzany pasek i dzięki temu będzie wygodniejszy. Ja mam metalowy i niestety bardzo czesto włoski z rak się wkręcają w niego i cholernie bolą różne pociągnięcia.
Numer 5 wygląda strasznie tandetnie - jakbyś go z bazaru kupił.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2013 23:09 przez Mksuzi.)
Zegarek nr 2 wygląda ciekawie, na pewno nie powiedział bym że odpowiedni dla osoby po 50 roku życia jak to stwierdził Mksuzi.
Ewentualnie nr 4 też ujdzie