(23-03-2013 00:34)Stworkowaty napisał(a): Hmm... w Tym dowodzie chyba chodziło oto że serwis jednak wypłaca ale widać że Tomazzi musi się wszędzie że tak powiem wpierdoli* i tylko nabijać te posty... Szkoda że taki troll siedzi na Tym forum..
jeśli dla takiego -------- 2 centy które bierze pp jako prowizja są dowodem wypłacalności strony to ja dla ciebie mogę być samochodem, latawcem i co tam sobie jeszcze w swym -------- wymyślisz mogę być - nie robią na mnie ----------- najmniejszego wrażenia
--------- zostaw dla kolegów w piaskownicy
ciekawe czy wypłaci jak ktoś będzie miał 1000$ bo wypłata 2 centów to dla mnie wywołuje wybuch śmiechu a nie zaświadcza o wiarygodności wypłacania z ich strony, to taki sam dowód jak yogii chwali się paroma centami ze scamu, a zaraz paru szczeniaków płacze bo im ten sam scam 1 centa nie wypłacił i pewnie pójdą się pociąć z rozpaczy z tego powodu, albo nie długo masmedia będą trąbić o masowych samobójstwach wśród nastolatków a powód - brak 3 gr na koncie paypal których im scam nie wypłacił

wypłać konkretne sumy jak zarobisz i się wtedy chwal i potwierdzaj to, że strona płaci, bo 2 centami tego nie potwierdzasz w żaden sposób
@Magnus Post edytowany.