Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nowy mirror OfferShare.org!

Autor Wiadomość
Thumbs Up Nowy mirror OfferShare.org!
Sprawdź:

Przed niespełna tygodniem do dwóch dotychczasowych mirrorów (głównego ShareBay.net oraz dodatkowego SeaShare.net) doszedł trzeci, a mianowicie OfferShare.org!

[Obrazek: dm-AFTY.png]

Kilka faktów:
  1. mirror zintegrowany jest z siecią AdgateMedia.com!
  2. oferty posortowane są na nim wg EPC (średnia wartość kliknięcia w ofertę)!
  3. pierwszego dnia działania mirror osiągnął konwersję na poziomie 16.66%, obecnie utrzymuje dzienną konwersję na poziomie 5 do nawet 11%!
  4. profesjonalny design nawiązujący do tradycyjnych hostingów!
  5. stałym elementem designu jest instrukcja jak odblokować nasz content!

Zapraszamy do testowania!
Glosy: masterex2 (+1)
RE: Nowy mirror OfferShare.org!
Fajnie tylko szkoda,że nie inny design bo ten to tylko zmiana kolorystyki SeaShare + podpięcie pod inną sieć
Glosy: Nicktim (+1)
Tu się zgodzę z kolegą UP.Wszystkie mirrory mają taki sam design i podobną nazwę, nie możecie zrobić czegoś innego dla odmiany ? Smile
Glosy: Leaders (+1), masterex2 (+1)
Mirrory te różnią się nie tylko kolorystyką: http://seashare.net/220,add.png http://offershare.org/220,add.png - natomiast fakt, są zbliżone do siebie rozłożeniem elementów.

Możliwe, że kolejne mirrory odbiegną od tego schematu, natomiast teraz tego nie mogę zagwarantować, bowiem wg mnie takie rozłożenie jest bardzo przejrzyste i wiarygodne Smile
Glosy: Nicktim (+1), masterex2 (+1)
Świetnie barwnie i wgl super!
Glosy: Leaders (+1)
Cieszę się, że się podoba Smile
Odp: Nowy mirror OfferShare.org!
niezla konwersja , na 7 wejsc 1 pobranie Wink
Glosy: Leaders (+1), Karczu (+1)
Gratulujemy!

Takie konwersje tylko u nas Wink
ale i tak jest dobrze kiedy nowe jakieś? ;D
Glosy: Leaders (+1)
Mam nadzieję, że w maju pojawią się nowe, natomiast jeszcze nie chcę nic obiecywać Smile
Odpowiedz