Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odrazu wytłumaczę dlaczego.
Jeden film na jedno konto gdyż konta są usuwane gdy ktoś nam je oflaguje, dlatego jeden film na jedno konto żeby jak zostanie zbanowane, inne filmy niszowe zarabiały. ; )
dokładnie , dodatkowym plusem jest to ze reszta nie kopiuje w ten sposób naszych filmików.. jak masz na jednym koncie to ktoś znajdzie twoje konto i skopiuje wszystkie twoje nisze i filmiki , a tak jedynie pojedynczy
Jedno konto, ja zrobiłem błąd, bo na początku wszystkie filmy wrzucałem na jedno - jedno ostrzeżenie za spam, drugie za naruszenie praw - skopiowanie ścieżki dźwiękowej i trzecie za kolejne skopiowane ścieżki dźwiękowej. Tym samym musiałem wszystko reuploadować
Ja mam takie pytanie, czemu jak reuploaduje film na inne konto to YT je odrzuca po zuploadowaniu, że niby łamie Terms of Serivce. Chodzi o to, że musze dodać np. sekundę do filmu, żeby nie wykryło duplikatu czy co?