Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jakie CPM na swoją stronę? » Jaki serwis reklamowy wybrać na swoją stronę?

Autor Wiadomość
Jakie CPM na swoją stronę?
Sprawdź:
Witam. Od niedawna przymierzam się do wstawienia jakiegoś CPM na stronę. Spróbowałem z https://www.popads.net/ tylko, że po wstawieniu na stronę nie pokazywał się baner i nie wiem jak to naprawić ... Sad Teraz wstawiłem baner z CPMLeader i nie wiem czy dobrze wybrałem. Więc moje pytanie brzmi następująco. Jaki serwis wybrać? Trochę poszukałem i znalazłem na razie: CPM.biz, yllixmedia, CPMfun, CPM24. Jaki z tych serwisów ma najlepsze stawki?
RE: Jakie CPM na swoją stronę?
ja polecam cpm24.pl
płacą regularnie i bez opóźnień jak chcesz dam ci linka polecającego
To jak możesz to daj tego linka Smile
popads to nie jest banner ...
jest to system pop-up czyli po kliknięciu gdzieś na stronie wyskakuje okienko.

CPM.biz, yllixmedia, CPMfun, CPMLeader również odradzam a CPM24 to badziew, strasznie niskie stawki

spróbuj cpmgo.com
minimum to 5$ Smile
polecam cpmfun najlepsze stawki dają jednakże minimum do wypłaty 100$
cpm24.pl badziew wcale nie, moze stawki są małe ale zliczaja wszystkie wejscia, to co z tego jak cpmleader ma wieksze jak nie zlicza wszystkich po testach w cpm24 kasa jest lepsza a wypłaty wypłacaja do 1-2 dni max
cpm24.pl to jest badziew przeli ile potrzebujesz na wypłatę. za 1000 odsłon masz 0,1-0.2 zł

a więc żeby osiągnąć minimum do wypłaty czyli 30 zł to musisz osiągnąć 300000 odsłon ( nie odwiedzin) czyli stronki dobrze rozwinięte które mają po 5000 uu dziennie potrzebują sporo czasu żeby osoągnąć minimum . CPM24.PL jest dobry dla osób które mają małą liczbę odwiedzin i chcę w rok zarobić na sam serwer a nie zarabiać
Sprawdź adf.ly (więcej info w mojej sygnaturze)
zadam może głupie pytanie gdzie się tutaj dodaje nowy temat
(28-08-2013 14:37)konrad0005 napisał(a):  zadam może głupie pytanie gdzie się tutaj dodaje nowy temat

beka

Nie no. Wchodzisz w wybrany dział i klikasz "nowy wątek" po prawej.
Odpowiedz