Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
F€Rd€K

Autor Wiadomość
F€Rd€K
Sprawdź:
Uwaga na oszusta F€RD€K
Wysyła pieniądze jako prazent na PayPalu, otrzymuje kasę w banku, następnie zgłasza nieautoryzowana transakcję na PayPalu.
Glosy: gringoooo (+1)
RE: F€Rd€K
Skoro przesyłałeś mu na bank to masz jego dane... Idź na psy.
Odp: RE: F€Rd€K
(13-01-2013 13:02)Limitless napisał(a):  Skoro przesyłałeś mu na bank to masz jego dane... Idź na psy.

Idz na psy . Moze troche ladniej? Tez za nimi nie przepadam , ale na forach trzeba sie ustosunkowac

zatapatalkowane ala miniacz
Kwota jest na tyle mała, że nie pokryje kosztu udania się na posterunek (10 zł), aczkolwiek uważajcie na tego oszusta.
prawde mówiąc i tak byś nie odzyskał kasy .nie jeden człowiek już próbwał i dupa . ale wiesz zawsze warto , może w koncu im zechce się isc do operatora po namiary ip Smile
Policja i tak nic nie zrobi więc szkoda czasu.
F€RD€K złodzieju, może byś znalazł trochę honoru w kieszeni, odpisał tutaj i oddał co nie twoje?
Odp: F€Rd€K
Na tym poga idea oszustow . Biora i nie oddaja . Mysle ze w koncu go dopadnie sprawirdliwy los i bedzie gnil w pierdlu

Wysłane z mojego GT-S5570
nie było mnie na forum chyba od sylwestra a tu patrze temat się rozwinął. Fajka pisałem do ciebie na gadu jaka jest sytuacja, to nie ja zgłosiłem roszczenie tylko paypal wybrał daną transakcję "do sprawdzenia". U mnie nadal ona wisi w sporach a ponadto mam konto PP zablokowane. Nie chce się użerać o marne 10 zł. Podaj mi na PW swój nr konta (najlepiej w aliorbanku) to pójdę jutro do placówki i wpłacę pieniadze.
Potwierdzone, zbanowany.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: