Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witaj, jest to najbardziej optymalna suma do wejścia w BannersBroker. Kupując pakiet zielony + vat (czyli panele i tp) po pół roku będziesz mógł wypłacać przez kolejne pół roku nawet do 2 000 PLN miesięcznie!
Jeśli nie słyszałeś o BB to zapraszam do kontaktu i na moją stronę, znajdziesz tam dużo materiału żeby przybliżyc sobie firmę.
Ode mnie na start dostaniesz własną stronę internetową oraz darmowe panele na START!
Sprawdź PW
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2013 20:32 przez ComboThe.)
może nonstoppayments 3% na 100 dni, wkład wypłacajac codzienie odzyskasz w około 50 dni, program robi coraz bardziej popularny dzięki temu utrzyma się długo i ADMIN sam o tym mówi że mu na tym zależy program działał długo.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2013 11:57 przez investor2012.)
Heh kolego nigdzie nie ma pewności inwestowania bez utraty kapitału, Sorry jedynie w co możesz inwestować i na pewno to nie upadnie to jest ZUS.
Ja od siebie dodam że jednym z bardziej polecanych biznesów jest BannersBroker ewentualnie AditNetwork który świetnie zapowiada sie na rok 2013.
Jeśli chcesz więcej informacji dotyczących tych firma to zapraszam do kontaktu. Ale pewnie nie skorzystasz, ale tak jak mówiłem pozostaje tylko pewna inwestycja w ZUS.
Edit:
AAAAAA 500 post.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2013 16:24 przez Polak123.)
ja od siebie rowniez polecam bannersbroker i aditnetwork
oraz dosc nowa strone ktora świetnie sie zapowiada i ma wlasny produkt
gofunrewards
jesli Cię to zainteresowalo zapraszam do kontaktu ze mną
Kolego powiem Ci tak, w "inwestycji" zawsze trzeba liczyć się z ewentualną utratą kapitału
Ja osobiście mogę ci polecić zakłady bukmacherskie, tak zwane surebety-czyli pewny zysk na poziomie kilku % niezaleznie od wyniku spotkania
Po więcej info zapraszam na pw, i każdego zainteresowanego również