Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, szukam chętnego na wymianę środków paypal - liberty resavere. Ja daję z paypala na paypal najlepiej komuś 45 zł a koś mi na liberty te 45 zł. Czy ktoś jest chętny?
(28-12-2012 23:42)raxos122 napisał(a): ale sam widzisz że za dużo nie mam na tym paypalu:/
a kogo to interesuje ?
nikt się charytatywnie nie wymienia w stosunku 1:1
chcesz kogoś zainteresować swoją ofertą to zaoferuj zarobek dla drugiej strony, bez tego nie liczyłbym na zainteresowanie
(28-12-2012 23:56)F€RD€K napisał(a): 1) Na liberty nie ma PLN z tego co ja się orientuję
2) Mogę się wymienić. Dostępne opcje:
- 12,20$
lub
-9,15 €
Decyzja należy do ciebie.
PS. Wiem że dużo na PP nie masz ale ja na LR też milionami nie obracam
ach:/ jak bys mial 13,10$ to zgoda bo ja potrzebuje tylko tyle.
(28-12-2012 23:44)tomazzi napisał(a):
(28-12-2012 23:42)raxos122 napisał(a): ale sam widzisz że za dużo nie mam na tym paypalu:/
a kogo to interesuje ?
nikt się charytatywnie nie wymienia w stosunku 1:1
chcesz kogoś zainteresować swoją ofertą to zaoferuj zarobek dla drugiej strony, bez tego nie liczyłbym na zainteresowanie
a moze kogos po prostu zainteresuje czysta wymiana? Jak nie to dam komus zarobic. Proste..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2012 08:56 przez raxos122.)