Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kiedyś stałem przed podobnym dylematem. Wziąłem X360. Żałuję...
Mam TYLKO I WYŁĄCZNIE gry oryginalne, ale co z tego, skoro chcę pograć online muszę jeszcze zapłacić haracz w wysokości +- 120zł za rok. To jeden z największych absurdów z jakimi się spotkałem.
I proszę, nie mówcie mi tutaj że "online w x360 jest lepszy niż w ps3, że się płaci za jakość" bo to dla mnie śmiech na sali. W PS3 jest to samo za darmo. Dlatego gdy wyjdzie za rok/dwa następna generacja konsol NA PEWNO nie kupię nic od M$
120 zł na rok to nie jest jakiś majątek i skąd ta pewność ze sony nie wymyśli nic podobnego.Ceny produkcji dewelopingu gier wzrosną i to nie mało od nowej generacji konsol wiec korporacje będą szukać dodatkowych źródeł pieniążków.
Brałbym xboxa ponieważ nie ma sensu dopłacać i kupować ps3 jeżeli za rok lub dwa wyjdzie nowa generacja.
Jeśli chodzi o dysk to lepiej jak największy bo w sumie xbox jest nie tylko do gier ale tez do filmów itp.taki multimedialny kombajn.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2012 20:17 przez Qwik.)