Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzisiaj na mojej skrzynce w folderze "Spam" pojawiła się wiadomość, że mogę systematycznie wygrywać w multi lotka. Dodatkowo podesłano stronę, z której (płatnie oczywiście) można pobrać ten sposób. Ktoś to testował? http://lotteo.pl/index.php
Nie ma czegoś takiego, albo masz szczęście albo nie.
Kolejne wyłudzanie pieniędzy.
Już kiedyś też skorzystałem z podobnej strony, tyle że program miał przyspieszyć komputer, cena promocyjna była 72 grosze na PayPal za kod aktywacyjny.
Mineło z 2 lata, a kodu do dziś nie widzę ani pieniędzy.
Nie ma takiej możliwości aby ciągle wygrywać,
Totalizator Sportowy zakończyłby szybko działalność.
Co do tego programu, to twórcy wyszli z bardzo prostego
założenia: jak sie nie da zarobić na wygrywaniu w Lotto,
to trzeba zarobić na naiwności ludzkiej sprzedając im
bezwartościowy produkt.
Życze dużo rozwagi przed zakupem i Wesołych Świat.
Tak dla ciekawostki powiem, że kiedyś mafia zajmowała się próbą oszukania lotka żeby mieć kase ale nie dali rady. Także jak mafia nie dała rady więc oni pewnie też
mi sie wydaje że jest tak .. ludzie wypisują kąbinacje .. daja do drukowania ... komp to sprawdza i wybiera kombinacje cyfr których nikt nie skreślił rzynajmniej 6 tak ze kazda taka stronka to fake