Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Szybko Zamienie 100$ z Mojego PayPala na 100$ na Liberty Reserve
Sprawdź:
Czesc, wszystko jak w temacie.
Wymiana 1:1 utrzciwie, bez jaj. Przelewam 100$ na na twoj paypal, a ty przelewasz mi 100$ na moj liberty reserve.
Piszcie na priv. lub w temacie.
RE: Szybko Zamienie 100$ z Mojego PayPala na 100$ na Liberty Reserve
(21-12-2012 16:43)salach napisał(a): Moge wyslac pierwszy. ewentualnie moge przeslac 1$ gratis.
Nie mam zamiaru nikogo oszukac, ale tego samego tez wymagam od innych.
Lepiej nie wymieniaj tylko kup sobie za to słownik ort.
1$? Czyli pokrywasz łaskawie koszty LR? Do tego PayPala można cofnąć...
Skąd sie biorą ludzie tak oderwani od rzeczywistości?
Gdybyś chciał 100$ na LR w zamian za 120$ na PP może bym się zastanowił. Oczywiście najpierw weryfikacja musiałaby być...
(21-12-2012 17:35)salach napisał(a): To tez dlatego napisalem 1:1 wymiana, nie kantor z prowizja.
nikt ci nie wymieni w stosunku 1:1
każdy patrzy zarobić - mnie za mniej jak 10$ zarobku dla mnie w takiej kwocie wymiany to by się nie chciało nawet na paypal logować
za 1$ to też bym nie liczył na kogokolwiek zainteresowanie
fajka to fajka - prowizje z kosmosu, ale co fakt to fakt - przelew na pp można cofnąć, założyć spór - z osobami z nikąd i nie znanymi jak ty poprzez pp nie każdy chce przeprowadzać jakiekolwiek transakcje
Czyli co, jesli chce sprzedac walute, a raczej wymienic, to zarobek dla kogos. Zas gdy chcialbym kupic, to rowniez inni chcieliby zarobic. Z tego wynika, ze co bym nie zrobil, to i tak zawsze ktos na mnie ma zarabiac, nigdy ja.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2012 17:48 przez salach.)
(21-12-2012 17:43)salach napisał(a): Czyli co, jesli chce sprzedac walute, a raczej wymienic, to zarobek dla kogos. Zas gdy chcialbym kupic, to rowniez inni chcieliby zarobic. Z tego wynika, ze co bym nie zrobil, to i tak zawsze ktos na mnie ma zarabiac, nigdy ja.
takie są niestety święte prawa wymian
nikt nic za darmo nie robi, charytatywne działania nie w kwestii wymian, sprzedaży, zakupu
i nie znajdziesz nikogo kto ci wymieni 1:1