Sprawdź:
1. Nazwa poradnika : Własny sposób na zarobek, kilkadziesiąt dolarów dziennie
2. Przeznaczenie : Dla osób, którzy chcą włożyć trochę pracy z dużym zyskiem i zrobić coś pożytecznego dla innych.

3. Cena : 25$
4. Opis :
Ostatnio nastąpił wysyp mało wartych poradników. Czas to zmienić. Przedstawiam swoje dzieło co ma raptem trzy strony. Jest wszystko co trzeba wiedzieć, a sam oferuję oczywiście wieczną pomoc. Sam zarabiałem tylko 2h i zarobiłem 34.41$. Zaniedbałem jednak jakość swojej pracy przez co zostałem skarcony. Zaczynam powrót to tego serwisu, gdyż to najlepsza forma zarobku z którą się spotkałem. I tak naprawdę potrzebuję trochę waszej pomocy, ale to już "w środku" poradnika. Co ja będę pisał, niech przemówią screeny:
Dowód bezpośrednio z serwisu, że moja praca trwała krótko. Pracowałem 2 godziny, a zarobiłem w ciągu dwóch dni. (to akurat nie ode mnie zależało, ale od drugiej osoby)
PODKREŚLAM! Nie wciskam wam żadnego chłamu. Nie jestem jednym z tych, jedyną wadą serwisu jest to, że wypłaca długo (koło 4 tygodni) i trzeba dobrze znać angielski. Dla leniwych - translator (aczkolwiek nie polecam)
Odnośnie pytań:
- nie trzeba żadnej inwestycji
- 100% legalnie
- nie łamiesz żądnego regulaminu
- to nie jest żadna erotyka
- praca jest przyjemna (jak dla mnie)
- nie trzeba własnej strony
- nie musisz mieć wielkich umiejętności
- można naprawdę podszkolić się w angielskim
- i we wszystkim innym
- żadne ppa
- żadne cpa
- żadne ppd
- żadne wykonywanie ofert telefonicznych
- żadne oszukiwanie ludzi
- wszystko czyściutkie jak na żądnym innym serwisie
- każdy może zacząć zarabiać od zaraz
5. Sposób płatności i wysyłki : Wstępnie tylko 10 sztuk, gdyż to może zagrozić zarobkom (wątpię, ale jednak). Payza lub Paypal
Kontakt gg: 2390327
email:
[email protected]
1 osoba do recenzji.