Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Masz jakiś obrazek, złożony z iluś tam małych kwadracików. Ty możesz wybrać jedynie 25 tych małych kwadracików, jeżeli masz szczęście to możesz wygrać od 0,10 do 5 $ bodajże. Codziennie masz szansę od nowa, więc próbuj każdego dnia. Jeżeli coś źle napisałem, to mnie poprawcie. Pozdrawiam
ja próbowałem kilka dni i nigdy nic nie trafiłem więc skupiłem się na klikaniu w normalne reklamy i szukaniu refów ale może Tobie uda się coś ustrzelić
(15-08-2012 18:25)tollusiek napisał(a): Masz jakiś obrazek, złożony z iluś tam małych kwadracików. Ty możesz wybrać jedynie 25 tych małych kwadracików, jeżeli masz szczęście to możesz wygrać od 0,10 do 5 $ bodajże. Codziennie masz szansę od nowa, więc próbuj każdego dnia. Jeżeli coś źle napisałem, to mnie poprawcie. Pozdrawiam
Bardzo dobrze napisane
ja na 1873 próby wygrałem 1.70$ .Największa kasa idzie z tasków i wypełniania ofert (ankiety)
Musisz wykonać jakieś zadania np. znaleźć adres lub telefon na danej stronie, zakwalifikować film lub kanał na YouTube, za każde zadanie dostajesz jakąś kasę od 0.03$ do 0.24$ .