Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
inclick.pl » proste szybkie zlecenia, prawdziwa kasa!

Autor Wiadomość
inclick.pl
Sprawdź:
Chciałbym Wam zaprezentować serwis www.InClick.pl

InClick to serwis prostych i szybkich zleceń np.wypełnianie ankiet, klikanie, lajkowanie na facebooku, wyrażanie opinii, reklamy.

InClick.pl wystartował kilka dni temu i już można zacząć zarabiać prawdziwą kasę.

To nie jest ściema, właścicielem serwisu jest spółka notowana na giełdzie w Warszawie więc do żadnych oszustw nie dochodzi.

Za wykonane zadanie dostajemy punkty, a po osiągnięciu progu 5000 pkt dostajemy przelew na 50 zł na nasz rachunek bankowy.

Tu zarabia się prawdziwą kasę, nie doładowania czy jakieś nagrody, prawdziwy cash.

Myślę że warto sprawdzić i polecać innym! http://www.inclick.pl

ps. Musicie przesłać skan swojej legitymacji by uwiarygodnić się. Jeśli Wy chcecie zaufać firmie to i firma musi zaufać Wam. Skany legitymacji są po to byście nie podlegali ZUS-owi i udowodnili że jesteście uczącymi się osobami. Zarabiać mogą osoby w wieku 16-26.
RE: inclick.pl
wypłaty na pp są ?
Dawałeś skana tej legitymacji?
Masz może jakieś dowody wpłat?
(13-07-2012 22:55)fryzjer napisał(a):  wypłaty na pp są ?
raczej nie
Szkoda że dyskryminują osoby starsze . Ja niestety jestem za stary dla tego programu Sad
Ja się jeszcze mieszcze mam legitke do końca września
Odp: inclick.pl
dostal juz ktos wyplate od nich?

Wysyłane z mojego Transformer TF101 za pomocą Tapatalk 2

zbieramnas2, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
Działa Wam przesyłanie załączników?
Jeżeli chodzi Ci o dowody wykonania zadania, to lepiej wrzucić załącznik na jakiś darmowy host i w polu wykonania zadania wkleić link. Też miałem problemy z tymi załącznikami.
Wątek zamknięty