Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
24 maja i wcześniej żeby zdobyć w 1 dzień 0,30$ potrzebowałem tylko 212 wyświetleń. Od 27 maja żeby tyle zdobyć potrzebowałem 416 wyświetleń. Jest tak od trzech dni. Cały czas mam wejścia tylko z polski jak wcześniej. Co się stało?
Nie jest to przez to, że 1 osoba wchodzi parę razy bo nawet pierwsze wejścia każdego dnia dają mało kasy
Może adf.ly specjalnie pod koniec miesiąca zmniejsza stawki, żeby jak najmniej osób doszło do wypłaty.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2012 18:29 przez Danio.)
dla USA lepiej faktycznie ale dla Polski o wiele mniej, firma płaci to już zostało dawno potwierdzone, dla mnie to jest po prostu jedna z wielu alternatyw, jednak w wypłatach(net30) i minimum niczym się nie różni, więc nie widzę większej potrzeby przechodzenia do nich
(31-05-2012 08:09)Killer napisał(a): że dla takich groszy Ci się chce bawić to ja bym dał ci zarobić więcej w 30 min dziennie
Killer musisz uszanować wolę ludzi, pamiętaj że jeszcze wielu zarabia na ptc itd. gdzie sumy są jeszcze mniejsze, adf.ly jest dobrym źródłem zarobku jeśli dobrze się rozprowadzi linki(znam osobiście 2 osoby, które wyciągają po 800-1200$, więc to już są poważne sumy )