Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzisiaj po 2 dniach czekania otrzymałem moją pierwszą wypłatkę z MyBrowserCash.
Jest to serwis, w którym kasę otrzymujemy za wyświetlanie reklam i klikanie w nie, podczas przeglądania stron internetowych.
Dzięki. Nie wiem ile dokładnie zbierane, bo nie pamiętam kiedy zacząłem, ale myślę że więcej niż 2,5 tygodnia nie minęło. Na pewno o wiele szybciej niż ten śmieszny 20$2Surf xD Wczoraj wstawiłem dowód, a dzisiaj na tą chwilę już mam ponad 3$ na koncie nabite ;]
Działa to tak, pobierasz aplikacje z serwisu i instalujesz. Po instalacji, na pasku zadań obok godziny będziesz mieć zieloną ikonkę dollara. Odwiedzasz strony internetowe i co jakiś czas będę się pokazywały w prawym dolnym rogu reklamy, w które klikasz. Trzeba pamiętać, aby sobie na stronie w account settings zmienić "Ad Frequency" na "High" aby często wyskakiwały reklamy.
No i to chyba tyle. Na jednego centa to starczy z 2 - 3 razy kliknąć w zależności od stawki za reklamę więc nie wiem co źle robisz. Ja jak zaczynałem to miałem dniówkę spokojnie w okolicach 0.30$ - 0.50$ bez poleconych.
Ja mam na żólto tego dolara .... i od wczorajszego zalogowania mam 42 centy ....
to dobrze czy zle ???
dziennie mi sie ze 13 reklam wyswietlilo a mam high ;D
13 reklam to trochę coś mało wyświetla, u mnie znacznie więcej. Może dlatego, że jeszcze są na razie problemy z aplikacją w wersji 1.8, ale nie długo mają poprawić jej działanie i będzie gites