Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tez u nich byłem, uzbierałem coś ok. 20 000 i mnie zbanowali.
W uzasadnieniu napisali, że ich system wykrył że klikałem w te same linki kilkakrotnie. Ja na to: że maja zryty system, skoro na to pozwala, niech go sobie najpierw poprawią, a później wyrzucają z programu, bo to nie moja wina. Używałem Internet Explorera 9 i klikając w "Kliki Instant" zaliczało punkty, nie świadom ze to nie jest tak, (bo niby skad miałem wiedzieć?) naklikałem zdrowo.
Wszystko im opisałem, ale widocznie maja takie podejscie, że kto ma za duzo to BAN. Odpowiedzi od nich nie otrzymałem,widocznie tak im wygodniej pozbywac sie aktywnych użytkowników dopominajacych się o nagrody.
Reasumując: nie podniecajcie się tym programem, bo jeszcze nie jeden się tu dopisze jak go wydymali.
(14-07-2011 05:10)Wiktor_Wektor napisał(a): Hahaha przecież wiadomo że w jedną reklamę można klikać jeden raz. Trzeba też trochę myśleć i czytać żeby coś zarobić.
Za pierwszym razem, nie zaprzeczam, trzeba sobie
jakos w tej dzungli radzić, zdobywanie poleconych nie jest rzeczą łatwą i wszyscy to rozumieja.
Chodzi o 2 konto, z 2 kompa innego IP.
Jakbys uwaznie doczytał mojego posta, a nie nagle doznał erekcji,
to byś przeczytał że o czym innym pisze.