Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Widzę, że dość sporo zarabiacie na firecash i innych tego typu stronach. Więc tak z ciekawości pytam jak to robicie? W jaki sposób zdobywacie kasę w końcu macie tam pliki, które ktoś musi pobrać. Po prostu wytłumaczcie mi wszystko po kolei.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2011 06:08 przez CrisPL.)
Ja też z chęcią bym wziął się za uploading tylko nie wiem za bardzo jakie pliki wrzucać i nie wiem jak to jest z tym promowaniem filmikow,a szkoda bo kasa jest z tego niezła.Jak ktoś mógłby mi pomóc zacząć zarabiać to byłbym bardzo wdzięczny Mógłbym odwdzięczyć się skromnym refem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2011 16:19 przez Ziomq17.)
(01-06-2011 16:11)Ziomq17 napisał(a): Ja też z chęcią bym wziął się za uploading tylko nie wiem za bardzo jakie pliki wrzucać i nie wiem jak to jest z tym promowaniem filmikow,a szkoda bo kasa jest z tego niezła.Jak ktoś mógłby mi pomóc zacząć zarabiać to byłbym bardzo wdzięczny Mógłbym odwdzięczyć się skromnym refem
za te slowa bukka dostal premium na firecash na tydzien nie no co do pytania - po prostu niczym sie nie rozni pobieranie oprocz tego, ze zanim pobranie zostanie odblokowane user musi wypelnic ankiete, cos tam zrobic i dopiero po tym laduje sie pobieranie. Za te ankiety/oferty jest kasa i jakiś mały procent z tego ma uzytkownik, ktory wrzuci film