Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak przerobić PS3 Slim ?

Autor Wiadomość
Jak przerobić PS3 Slim ?
Sprawdź:
Tak jak w temacie. Proszę bez komentarzy, że jestem piratem itd. Mam jedynie 60zł miesięcznie ( tygodniówki ), a 3 miesiące zbierać na jedną grę to przesada.

Jak przerobić konsolę PS3 Slim 320GB, aby nie została zbrickowana ?
RE: Jak przerobić PS3 Slim ?
http://zarabiam.com/Temat-Jak-Przerobi%C4%87-Ps3-37204

nie wiem, nie korzystałem, spróbuj. Sam nie mam jakiś kokosów ale co jakiś czas się coś w necie zarobi i kupi gierkę. Wolę mieć 3-4 gry i spokój że nie będę miał bricka oraz będę miał dostęp do psn Smile
(23-05-2011 22:07)Leadtek napisał(a):  Tak jak w temacie. Proszę bez komentarzy, że jestem piratem itd. Mam jedynie 60zł miesięcznie ( tygodniówki ), a 3 miesiące zbierać na jedną grę to przesada.

Jak przerobić konsolę PS3 Slim 320GB, aby nie została zbrickowana ?

A konsole ukradłeś czy znalazłeś?

Ludzie wiedzą, że gry są drogie i nie będzie ich na nie stać to biorą konsole nawet na raty i stoi tylko na półce bo "nie ma na gry"..

Co do tematu to nie polecam przerabiać konsoli.
A Ty masz problemy z czytaniem czy jesteś upośledzony ? Wyraźnie napisałem że nie chcę komentarzy do tego, że mam zamiar przerobić PS3. Mam czekać kilkanaście lat, aż zacznę sam zarabiać i dopiero po tych kilkunastu latach kupić sobie kilkanaście gier ? Wybacz, ale nie mam takiej cierpliwości.
Więc wyłącz komputer bo rodzice będą zmuszeni zapłacić wysoki rachunek.. sam zarabiam jakieś 120zł przez internet, poczytaj o tym zamiast się tutaj kłócić zacząłbyś zarabiać Smile
To, że Ty tyle zarabiasz, nie oznacza że ja też. Próbowałem kilka razy i szczerze mówiąc nie opłaca mi się to ... To, że ja mam 15zł/tygodniowo nie oznacza, że moi rodzice są biedni i "będą zmuszeni zapłacić wysoki rachunek". Jak masz zamiar mi za przeproszeniem pieprzyć o tym, że jestem piratem, nie mam pieniędzy na gry itd. to przestań się tu udzielać.
Mistrzu, zrobiło mi się Ciebie żal i zrobię to czego miałem nigdy nie robić. Odezwij się na PW, to dam Ci poradnik na zarabianie około 30-40$ dziennie.
http://pgc-cs.eu/poradniki-i-problemy/62...ukcja.html
A co, nie starczy Ci jedna gra miesięcznie? Ja nie dostaję kieszonkowych i mam parę gier i nie muszę przerabiać. Lepiej grać multi..
ps3 mozna przerobic, ale z tego co wiem jest to dosc ryzykowne no i jak wiadomo grozi brickiem. stracisz multiplayer i psn, a tu duzo. ja nie dostaje kasy od rodzicow i jakos daje rade;-)

btw mozesz przerobic ale jezeli jara cie sciaganie gier po 30gb. Big Grin
Odpowiedz