Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, wie ktoś może o co chodzi w nowym zadaniu na qday ?
I nie chodzi mi o odpowiedź tylko podpowiedź o co tam chodzi/jak to coś wymyślić itp bo nie czaje.
Mamy tam 3 litery i co ? ma z nich powstać słowo czy może te litery mają się w jakimś słowie znaleźć ? A może w ogóle nie chodzi o zdania ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2010 14:02 przez Jeppers.)
(11-03-2010 15:18)Kiziordzn napisał(a): Witam, wie ktoś może o co chodzi w nowym zadaniu na qday ?
I nie chodzi mi o odpowiedź tylko podpowiedź o co tam chodzi/jak to coś wymyślić itp bo nie czaje.
Mamy tam 3 litery i co ? ma z nich powstać słowo czy może te litery mają się w jakimś słowie znaleźć ? A może w ogóle nie chodzi o zdania ?
moim ydaniem to bedyie [wymoderowano]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2010 17:46 przez Admin.)
k o y (o to nie jest cyfra) - trzeba to odpowiednio przeczytać w takiej kolejności jak na obrazku (od góry do dołu).
Ja odpowiedź znam, ale podpowiem tylko że zwierze ma to na "stopach".
PS. Dla mądrych inaczej, specjalnie tam postawiłem cudzysłów. na 7 liter hasło podobno jest