Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Siema, konkurs powstał z racji tego, że wygrałem piłkę na zapunktowanych, a nie jest mi ona potrzebna. Mam nadzieję, że wygra ją ktoś komu się przyda
Nagrody:
1 miejsce - Piłka Euro 2008 + 5 reputów + kod Coca-Cola o wartości 10pkt
2 miejsce - 5 reputów + kod Coca-Cola o wartości 10pkt
3 miejsce - 3 reputy + kod Coca-Cola o wartości 5pkt
4 miejsce - 2 reputy + kod Coca-Cola o wartości 3pkt
5 miejsce - 1 reput
Na czym będzie polegać konkurs? Hmm dobre pytanie, bo tego jeszcze nie wymyśliłem Konkurs odbędzie się na forumowym chatboxie i prawdopodobnie wygra ten, kto pierwszy napisze ustalone przeze mnie hasło. Co do tego jak je zdobyć to jeszcze nie jestem pewny, postaram się wymyślić coś fajnego.
Data konkursu: piątek, 11 marca o 19:00 na chatboxie
Note: Przesyłka piłki jest darmowa, zwycięzca musi mi podać swój adres na PW. Ja nie będę tego wysyłać, więc nie odpowiadam za to po jakim czasie nagroda dotrze do celu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2011 18:29 przez Tech.)
Ja tak wstępnie wymyśliłem coś jak zabawa w podchody - na chatboxie podaj link do strony i na tej stronie będzie podpowiedź lub link by przejść na następną stronę, potem na kolejną, następną, następną [...] i na końcu tej "wędrówki" znajdowałby się kod, który trzeba by było przepisać na chat, kto pierwszy ten lepszy
No ale oczywiście jestem otwarty na propozycje/zmiany
Tech nieco zmieni zasady wspomnianego konkursu zdecydował się przeznaczyć piłke do forumowego projektu w którym również będziecie mogli zgarnąć forumowe kubki czy nawet odtwarzacz mp3.