Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Płacą za wyświetlenia linków - 20pro.pl

Autor Wiadomość
Płacą za wyświetlenia linków - 20pro.pl
Sprawdź:
http://20pro.pl/registerform.php?r=17

Płacą za wyświetlenia linków.
Na razie 20% z zarobków serwisu z reklam.
Przeliczenia 1 każdego miesiąca, poczynając od stycznia 2009r.
Jakieś poziomy poleconych, nie wiem jakie.

Pożyjemy, zobaczymy.

http://20pro.pl/registerform.php?r=17

JereManU, te serwisy łatwo oszukać napisać program PHP który przynoś dochód mi z Google Adsende rzędu 40 $ dzinenie

No, cała rzecz jest prosta: poczytaj o bibliotece curl dla PHP. Łączysz się z zadanym adresem, pobierasz zawartość strony i ot, cała filozofia Wink Tyle że robisz to kilkadziesiąt/kilkaset razy. Należy przy tym pamiętać aby nie zapisywać ciasteczek - wtedy każde wejście będzie traktowane jako nowy gość. :-P

I tyle

eh zobaczymy czy placa :-)

ReXXX napisał(a):JereManU, te serwisy łatwo oszukać napisać program PHP który przynoś dochód mi z Google Adsende rzędu 40 $ dzinenie

No, cała rzecz jest prosta: poczytaj o bibliotece curl dla PHP. Łączysz się z zadanym adresem, pobierasz zawartość strony i ot, cała filozofia Wink Tyle że robisz to kilkadziesiąt/kilkaset razy. Należy przy tym pamiętać aby nie zapisywać ciasteczek - wtedy każde wejście będzie traktowane jako nowy gość. :-P

I tyle

I naprawdę zarabiasz te 40$$ tzn czy dostajesz wypłaty??
Podziel się ta tajemnicą Wink

Boro!, potem dam screna na prawie 300$

Ale zabawa się skończyła nie miałem czasu tego prowadzić i koniec :-)

Ogólnie nie ma czegoś takiego jak wchodzenie i wychodzenie użytkowników. Protokół HTTP składa się z pytania i odpowiedzi - i tyle. Skrypty takie jak forum phpBB sprawdzają ilość gości/użytkowników po przydzielonym im identyfikatorze sesji. Jeśli nie będziesz łączył się ponownie z otrzymanym w ciasteczku identyfikatorem sesji, to za każdym razem phpBB uzna to za połączenie się nowego użytkownika (gościa).

Można uruchamiać skrypt cyklicznie, np. poprzez wspomnianego cron'a. Odsyłam do
man crontab

W ten sposób osiągniemy to

Wszystkie boty co 10 sekund odświeżając stronę przez cron'a

[Obrazek: a85e0fd0decabdf9.jpeg]

Poczytajcie w necie potem Spamujcie mi na PW :cry:

To oszustwo, niedługo nam AdSense zablokują dla Polaków.

ReXXX, i tak Ci nie wierzę, gdyż znam ten sposób i wiem, iż Google na coś takiego jest zabezpieczone. :-) A screeny wypłaty każdy z neta sobie może wziąć.
Poza tym do AS potrzeba kliknięć, a Google łatwo wykrywa nagłe wzrosty userów online.

JereManU, tak robiłem wyświetlenia reklam same się tworzyły a ja z szkolnych komputerów klikałem ;-)

ReXXX, dobra, już wiemy, ale z oszustwa nie ma się co chwalić. ;-)

JereManU, pisze to aby ludziom udało się wyciągać dużą kasę z google AdSende

ReXXX, gorzej, że to oszustwo i żadnej kasy nie dostaną.
Jeszcze jeden post o oszukiwaniu = 2 warny.
Wątek zamknięty