Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tak... On pierwszy do mnie napisał, ja do niego na PW nigdy nie pisałem, o nic go nie prosiłem itp. W sumie to był pierwszy mój kontakt z tą osobą. Tzn. wysłał tą wiadomość bez pozwolenia.
To właśnie jest tam te "Re:" ale ja do niego żadnej wiadomości nie wysyłałem... A gdybym potrzebował takich informacji, stworzyłbym nowy temat albo poczytał inne...
i też jest Re :-) naprawde, niektórzy na forum to maja juz niezłego bzika na punkcie pieniędzy. Juz nie wiedzą co mają zrobić żeby bardzo sie nie narobić a mieć kasę ...za nic
Ja myślę, że zbigi specjalnie napisał "re:...", żeby admin i moderatorzy nabrali się na to i pomyśleli, że to rzeczywiście była odpowiedź. Nieładnie... oj, nieładnie...
Sniechu napisał(a):Ja myślę, że zbigi specjalnie napisał "re:...", żeby admin i moderatorzy nabrali się na to i pomyśleli, że to rzeczywiście była odpowiedź. Nieładnie... oj, nieładnie...
Taki cwaniaczek, lisek chytrusek. Widać że teraz niektórzy kombinują na wszystkie sposoby by zdobyć, by wyrwać tego jednego, jedynego poleconego:-) :->