Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
SPAM na PW

Autor Wiadomość
SPAM na PW
Sprawdź:
witam.

Już mnie to strasznie wkurza...
Autor sucre666!!! Ja doradzam BAN wieczysty na ten nick i jego IP!!!
Treść wiadomości

[code:1:-|d4d34bd73]czesc, może się zarejestrujesz do earn.nu? nic nie tracisz, to naprawdę dobry, wypłacalny bux, który chce wprowadzi automatyczne wypłaty,

Earn.nu

Dziennie klikasz na 10 reklam, zarabiasz $0.10, w ofertach (na dole) rejestrujesz się do Extra10 (1$ dostajesz) do isbaelmarco ($0.60) MySpaceToEarn ($0.60) Neobux ($1) B-U-X.Net ($0.95) BuxP.info ($0.75)

I masz już 5 $ klikając tylko w reklamy, i realizując oferty!

http://www.earn.nu

pozdrawiam,[/code:1:-|d4d34bd73]

Pozdrawiam[/quote]

Lepiej tego nie zgłaszaj, bo zaraz Pogrebniak wyskoczy i zacznie Ciebie obrażać itp. :roll:

A tak na serio to bana mu

oscypek193 napisał(a):Lepiej tego nie zgłaszaj, bo zaraz Pogrebniak wyskoczy i zacznie Ciebie obrażać itp. :roll:

weź się zamknij dzieciaku, do ciebie się przyczepiłem bo ty jesteś oszustem a oszustom nie wolno krytykować innych :-|

Też dostałem to na PW

Po pierwsze, było już raz na forum niedawno kłutnia i wiecie chyba co się stało... Wszyscy kłucący się dostali po warnie, więc lepiej już tego nie rozciągajcie.
Po drugie kłucicie się w temacie kolegi, który ma poważna sprawe... przez własną kulturę i szacunek do Piotrka nie powinniście się tu kłucic... chyba że nie macie ani jednego, ani drugiego...
Cytat:Lepiej tego nie zgłaszaj, bo zaraz Pogrebniak wyskoczy i zacznie Ciebie obrażać itp.
Niepotrzebny zaczątek kłutni, nic nie wnoszący do tematu...
Cytat:weź się zamknij dzieciaku, do ciebie się przyczepiłem bo ty jesteś oszustem a oszustom nie wolno krytykować innych
i oczywiście riposta... tak jak wyżej...

Wiem że ten post też jest tak jakby spamem, ale proponuję żeby takie rzeczy zgłaszac odrazu do moda/admina przez pw/gg bo nikt ze zwykłych userów, nie jest w stanie nic w takiej sytuacji zrobic.

Wtrącę tylko że dostałem taką samą wiadomość na PW :

czesc, może się zarejestrujesz do earn.nu? nic nie tracisz, to naprawdę dobry, wypłacalny bux, który chce wprowadzi automatyczne wypłaty,

Earn.nu

Dziennie klikasz na 10 reklam, zarabiasz $0.10, w ofertach (na dole) rejestrujesz się do Extra10 (1$ dostajesz) do isbaelmarco ($0.60) MySpaceToEarn ($0.60) Neobux ($1) B-U-X.Net ($0.95) BuxP.info ($0.75)

I masz już 5 $ klikając tylko w reklamy, i realizując oferty!

[tu był reflink do earn.nu]

pozdrawiam,

Witam

To ostatnia kłutnia jaką widziałem, kolejnym razem będą bany.

Co do wiadomości pw czy był w niej reflink? czy sam zwykły link?

Tez dostałem taką PW od tego użytkownika!

Sprawa zamknięta.

Oskarżony ukarany banem :-|

Kasujcie posty w temacie !
Odpowiedz