BizNET napisał(a):kupować różne towar w strefie dolara
Widziałem kiedyś strone, na której opisane było to co opłaca się kupić w USA itp
Można przez Paypal'a kupować na Ebay, tylko trzeba szukać aukcji z płatnościami paypal i wysyłką do Polski. Ma ktoś z was tam konto?
tomciozet napisał(a):Podobno do końca roku ma spaść poniżej 2zł, a ⏠poniżej 3zł!!
i tak właśnie się rodzą ploty :-P
A tak na poważnie złotówka się umacnia, żeby wejść do strefy euro, czyli dolar i euro (jak i inne waluty) "powinny" jeszcze spaść w stosunku do złotówki, aby wogóle była możliwość wejscia do tej strefy. Nie wiem dokladnie kiedy w Polsce ma wejsc euro, ale póki co, to chyba złotówka się bedzie umacniać (co wiąże się ze spatkiem innych walut jak pisałem wyżej)
piechu napisał(a):we wiadomosciach mowili ze dolar sie niedlugo ustabilizuje i zacznie rosnac i radzili zeby jeszcze nie wymieniac
właśnie mówią tak, a raz inaczej i wprowadzają ludzi w błąd.
Nie mówię, że dolar jeszcze spadnie, albo wzmocni, ale wydaje mi się spadek jest spowodowany wojną w Iraku i mniej wiecej po wyborach (w USA) powinien się troszeczke wzmocnić (są to tylko moje domysły i nie radze się nimi kierować)
Ja ze swojej strony już jakiś czas temu pozbyłem się dolarów :-P