Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Do kosza

Autor Wiadomość
Do kosza
Sprawdź:
Do kosza

temat już był kosz i warn.
http://www.zarabiam.com/topics1/isabelma...vt1238.htm

a to sory, szukalem ale nie znalazlem ;] no to do kosza prosze Wink

Każdy tak mówi, a napewno nie używałeś często nie znajduje wyszukiwarka ale w twoje słowa coś wątpie bo troche warnów już masz.

ty se lepiej zobacz do dzialu lancuszki bo sam tam oszukales, a co do tego tutaj to pisalem w wyszukiwarce "isabelmarco" i "isabelmarco's" a tamten temat ma isabelmarcos.com i przez te .com mi nie pokazalo ze jest juz taki temat, zreszta niepotrzebna dyskusja, temat do kosza i tyle

Nie oszukalem to ty próbojesz zdobyć sobie poleconych. Zarejstrowałem się na 100% z twojego linku.

jakbym mogl to bym ci pokazal ze tam nikogo nie mam i to prawda chce zdobyc poleconych ale uczciwie, zapisalem sie z lancuszka i z lancuszke chce jednego poleconego, zreszta to nie miejsce na dyskusje

Może i nie ale dodam od siebie, że na bank sie rejstrowałem z twojego chyba, że mogłem przegladać www i potem kliknąć register i mogłeś być ine wpisany ale napewno z twojego linka się regnołem.

jak sie zapisujesz na kogos to sprawdzaj w refferer czy napewno na niego bo widze ze ty sam nie wiesz czy miales mnie tam wpisanego :/ pewnie gdzies weszles tak ze ci sie skasowal moj refer skoro gdzies klikales bo tak czasem i jest i na to wychodzi ze sie na nikogo nie zapisales

Zrób kurde screen i będzie po kłopocie. Zresztą jakbyś był w tylu buxach co ja to byś nie pamiętał czy przeglądałeś www czy nie ale napewno kliknołem twój link i zarejstrowałem się prawdopodbnie pod twoją nazwą.
Odpowiedz