Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam pyt...jaką prowizję pobiera PayPal za odebranie pieniędzy? Jakiś procent od sumy?? Czy jest jakaś stała stawka? Zauważyłem, że jedynie nie są pobierane opłaty za odbieranie pieniędzy w euro więc nie bardzo się teraz orientuje ocb :-?
Trudno to jednoznacznie stwierdzić. Myślę jednak, że jest pewne, określone minium, niezależnie od kwoty, jaką przelewamy. Na stronie niby jest cennik, ale nikt się w tym nie łapie.
nom właśnie i nie wiem co i jak...dostawałem wypłaty do 1 $ i wychodziłem na 0$ od 9$ zabrali mi 0.87$ itd, ale coś mi się wydaje że odpłata jest pobierania jeżeli pieniądze są przelewane między innymi krajami ale możliwe że się mylę...wcześniej dostałem wypłatę z polskiej firmy PTC 0.23 ⏠i miałem cała sumę na koncie a dziś dostałem 0.21 $ też z polskiej i dupa, 0 $ :evil: Nie mam głowy jak to działa :roll: