Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jestem totalnie początkująca. I nie wiem skąd wziąć poleconych.
Myślałam nad stroną internetową, ale to chyba bez sensu, bo jest ich bardzo dużo i te najlepsze strony są na nich opisane. Jakieś skuteczne sposoby?
Proszę o pomoc :-> :roll:
Jestem totalnie początkująca. I nie wiem skąd wziąć poleconych.
Myślałam nad stroną internetową, ale to chyba bez sensu, bo jest ich bardzo dużo i te najlepsze strony są na nich opisane. Jakieś skuteczne sposoby?
Proszę o pomoc :-> :roll:
W (prawie) każdym programie masz tzw. reflink, dzięki któremu zbierasz poleconych.
Wstawiasz go na forum, opisujesz program (o ile się tu jeszcze nie pojawił) i po
sprawie. Potem pozostaje Ci już tylko czekać, aż zapiszą Ci się poleceni. :->
W (prawie) każdym programie masz tzw. reflink, dzięki któremu zbierasz poleconych.
Wstawiasz go na forum, opisujesz program (o ile się tu jeszcze nie pojawił) i po
sprawie. Potem pozostaje Ci już tylko czekać, aż zapiszą Ci się poleceni. :->
Co do refów na stronach to nie jest łatwa sprawa, potrzebne są solidne fundusze(najlepiej znaleźć sponsora), potem zapisac się do programu google adsense, a także wpisać swoją stronę do katalogu google co napewno pomoże tobie jak i pozwoli zwiększyć oglądalność strony a co się z tym wiąże, na nastukanie refów.
A ja wyskrobałem prostą stronę, a oto efekty: http://cinyrk.cba.pl Na razie taka prosta, ale wkrótcę ją rozwinę. Co o niej sądzicie? I gdzie ją reklamować (oprócz polskich ptc)?