Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(15-07-2024 09:25)overlord25 napisał(a): Skąd masz informacje że ich airdrop znajduje się na binance skoro na kanale pisze że nie było jeszcze listingu na żadnej giełdzie?
Sory, tutaj mój błąd, nie na to co trzeba spojrzałem.
Jeśli chodzi o DOGS to jest dostępny na.
Dziś tak naprawdę wszystkiego się dowiemy, wieczorem ma być więcej informacji.
Nie wiem czy prawdziwe, ale słyszałem też, że DOGS będą zamieniane ma token w stosunku 10:1, czyli jedno zero trzeba uciąć, a wtedy już tak kolorowo to nie wygląda.
Myślę, że jak za zwykle wejście i wykonanie kilku prostych kroków, to zawsze coś, na tego kebaba jak to mówią starczy. Znam osoby, które miały po kilka kilkanaście kont, kosztowało to chwilę czasu, a zawsze jakiś grosz. Ja również jestem zadowolony, choć ja swoje tokeny trzymam, obecnie ta kwota nic mi nie zmieni, a może pójdzie do góry, zobaczymy.
(26-08-2024 21:45)sovka napisał(a): jak to wypłacić?
Na giełdy i na portfel Telegrama poszły przelewy, na jakiś inny, zewnętrzny portfel chyba jeszcze trzeba poczekać, teoretycznie miało być równo z listingem, ale niby mają jakieś problemy, które próbują naprawić.