Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-05-2023 11:23)aron-baron napisał(a): Od 2 dni nie przychodzi kod SMS więc już jest po promocji
Wczoraj faktycznie kody sms nie przychodziły (mieli jakiś problem z dostawcą obsługującym wysyłanie sms) ale dzisiaj kilka osób sie rejestrowało z mojego refa i wszystko jest już ok.
(01-05-2023 11:23)aron-baron napisał(a): Od 2 dni nie przychodzi kod SMS więc już jest po promocji
Wczoraj faktycznie kody sms nie przychodziły (mieli jakiś problem z dostawcą obsługującym wysyłanie sms) ale dzisiaj kilka osób sie rejestrowało z mojego refa i wszystko jest już ok.
Jesteś pewny że się zweryfikowali? Sprawdzamy w grupie ta promke co godzinę i żadne smsy nie dochodzą więc trochę to dziwne co piszesz
Jesteś pewny że się zweryfikowali? Sprawdzamy w grupie ta promke co godzinę i żadne smsy nie dochodzą więc trochę to dziwne co piszesz
Dopytałem dla pewności 2 osoby z moich poleconych z dzisiaj i pisali że przyszedł sms od razu... dziwne.
Zapytam jeszcze na discordzie jak to z tymi smsami i dam znać jak admin odpisze, ale tak jak pisałem u mnie na razie wszystko wyglada ok.
Cytat:Thanks folks, it's been a tough couple days dealing with all the traffic, everything broke
Couple announcements:
1) SMS verify should be working again, all countries, we are using Telnyx for this (thx @Dektored )
2) Amazon actually shut off our e-mail too briefly today b/c of all the traffic but it should be back now. It's rate limited though so that they won't shut us off again, if you just wait you will get an e-mail from us that you can click to confirm your e-mail
3) Bonuses are prioritized with an airdrop-like algorithm now; the more active you are on ETH, and the more active the people you invite are, the sooner the bonus will be delivered. There is a big backlog, like 10 days worth right now, but the data won't be lost
W skrócie weryfikacja sms i mail powinna już działać. Przyznawanie nagród ma opóźnienie ok. 10 dni także chwilę trzeba poczekać, ale finalnie bonusy wpadna na portfel
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2023 15:02 przez kamciono5.)