Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Bardziej z korzystnymi stawkami za pobrania oraz nie jakieś serwisy "krzaki". Też mi zależy by serwis miał dużą ilość miejsca na wrzucane pliki, a lepiej by było bez limitów danych na dysku.
Więc wyżej wymienione mają najwyższe stawki dla PL i nie tylko, miejsca też dosyć sporo i można potem ulepszać konta.
Najlepszy z nich to chyba będzie ddownload.com, bo ma €30/1000 pobrań i nielimitowany dysk.
Witam.
W ogóle opłaca się jeszcze uploadowac? Kiedyś się w to bawiłem za czasów fileserve, filesonic, hellupload. Również myślałem aby powrócić do uploadowania ale jakoś zniechęca mnie mało for do publikacji wrzutek no i czy to jeszcze opłacalne jest.
Właśnie u mnie ruch też by był przeważnie z PL. Dodam że pliki są to muzyczne (50-150MB). Bo co z tego że ddownload.com, ma €30/1000 pobrań jak może z kraju bez EURO jak PL ma mniejsze stawki.
(17-08-2022 15:51)beRRo napisał(a): Właśnie u mnie ruch też by był przeważnie z PL. Dodam że pliki są to muzyczne (50-150MB). Bo co z tego że ddownload.com, ma €30/1000 pobrań jak może z kraju bez EURO jak PL ma mniejsze stawki.
Co ma stawka do tego, że PL nie ma euro? Napisałem jak jest i te 30€ obowiązuje dla między innymi Polski, bo znajdujemy się w TIER 1.
Za 50-100 MB masz stawkę 4€/1000.