Zgodnie z obietnicą czas na kolejną aktualizację.
Udało się zmotywować kobiecinę do wysyłki tego co od niej kupiłem 2,5 tygodnia temu. Policja jej nie ruszała w sensie, że pójde poskarżyć się na policje xD, ale gdy napisałem, że rozumiem, że jest w ciązy i jest jej ciężko to ja w jej imieniu poproszę jej znajomych z FB do wysłania do mnie paczki. To poskutkowało piorunująco! Zaledwie 2 godz po odczytaniu otrzymałem potwierdzenie nadania paczki, chcociaż otwierajac paczkę byłem ostrożny bo nie wiadomo co mogło by jej przyjść do głowy i tam włożyć, no ale wszystko git. zgadzało się z opisem i zdjęciami.
Srednia zysku mi maleje niestety w ostatnim wpisie średnia zysku na sztuce to 190.5 zł dziś to już 124,6zł a może być jeszcze niżej

Noo ale rozpoczynając to przedwsięzięcie zakładałem 100zł zysku na sztuce więc jeszcze mam trochę marginesu. Mógłbym się opierać i nie schodzić z ceny ale wtedy nie miałbym tylu sprzedaży, towar by stał, pienążki zamrozone bez sensu dlatego zgadzam się za nizsża cene sprzedać ale nadal z zyskiem.
Szukając produktów, odezwałem sie do pewnej Pani na Fb, doszliśmy do porozumiania, prześliśmy do finalizacji transkacji i Pani do mnie mówi: Wie Pan co Pan odbiegajac o tematu, mam starego laptopa z uszkodoną matrycą, laptop już swoje lata świetności ma za sobą ale jak Pan chce moge Panu razem do paczuszki za free dorzucić

Myśle czemu nie, nie znam sie jakoś specjalnie na naprawach komputerów ale z wymianą matrycy poradzę sobie.

Laptop w zapasie zawsze spoko
ZAKUP (kwota jaka wydałem na produkty):
3399 zł
SPRZEDAŻ (kwota za jaką sprzedałełem produkty):
3195 zł
ZYSK (ile na "czysto" zarobiłem):
1296zł
ILOŚĆ (Ile produktów kupiłem ogólnie):
21
ILOŚĆ SPRZEDANYCH (Ile udało mi sie sprzedać):
11
STAN (Ile produktów mam na sprzedaż):
10
Dziś ogólnie jakiś dzień miedzynarodowej sprzedaży produktów z Allegro i OLX ? xD Rano pisał do mnie piłkarz z Kolumbii o imieniu Muritius xD w sprawie sprzedazy, teraz osoba Grecji, od dziwo chodzi im o ten sam produkt

Oczywiście ciągne rozmowę wiadomo, zę oszust. Ale troche mu zajmę czasu, może kogoś akurat uchronię przed nie miłym prezentem na święta.